Links i kategorien: Familien

Landsforeningen for børn og forældre
Landsforeningen ICARE Danmark
Foreningen tilbyder anmeldeservice af børneporno, incest, vold, voldtægt, omsorgsvigt m.v. samt gratis månedsbrev via email samt oplysning om omsorgsret, social arv, symptomlister, FN rettigheder, Faktasider m.v. På foreningens hjemmeside er der artikler, citater og almindelig information for både forældre, børn samt pårørende.

Landsforeningen ICARE Danmark
Avderødvej 53
2980 Kokkedal


Mødrehjælpen
Mødrehjælpen er en privat humanitær organisation, der rådgiver og støtter gravide og børnefamilier, som har det svært. Rådgivningen gives både i Mødrehjælpens rådgivningshuse i landets 4 største byer, på telefon eller chat og kan omhandle alt fra skilsmisse, samvær og partnervold til tvivl om abort, økonomi og sociale rettigheder. Derudover har Mødrehjælpen et rådgivningsunivers med artikler, hvor det er muligt at finde viden og gode råd.

 
Forældretelefonen
Anonym telefonrådgivning for spørgsmål vedrørende børn.
Åbent alle hverdage kl.12 - 19
Tlf. 35 55 55 57


Familietelefonen
Anonym telefonisk rådgivning om alle forhold vedrørende børns rettigheder og omsorgsret, incest, vold, voldtægt og omsorgsvigt m.v. Tillige rådgivning til forældre og andre som omsorgsvigter børn samt pædofile og andre lovovertrædere som ønsker at komme ud at sit misbrug af børn.

På Familietelefonen betjenes du af professionelle psykologer, sexologer, psykoterapeuter, socialrådgivere og en advokat.

Åbent på hverdag fra kl. 20-22.00
Telefon 70217777
Telefax 70222216
Email: info@icare.dk