NetPsychs Brevkasse

Email icon Seksuel misbrug af barn ??
Jeg blev for 1½ år siden separeret fra min mand, der fik forældremyndigheden over vores søn, der nu er 7 år.

Jeg har nu min søn på weekendbesøg, og i gåraftes da jeg var ved at putte ham fortæller han mig at han sover sammen med sin far.
Jeg kunne ikke lade være med at spørge ham om hans far nogensinde har rørt ved ham. Han sagde nej, uden at se på mig og vendte sig om, da jeg så bad ham om at se på mig, ville han ikke, og gemte sit hoved under dynen. Der begyndte jeg at blive nervøs, men lige meget hvad jeg sagde ville han ikke se på mig.

Spørgsmålet er så, har jeg noget at være nervøs for?

Grunden til at jeg spurgte ham er fordi at hans far misbrugte mig i flere år, og at han har et utroligt stort sexbehov.

På forhånd tak.

xxx
Svar (22 nov 2001)
Du spørger om en af de ting, vi alle naturligt er allermest bange for - at vores børn bliver seksuelt misbrugt. Emnet har været udsat for en næsten utrolig medieomtale i de seneste år, og der har været mange sager, hvoraf majoriteten dog er faldet til gulvet igen. Når det så er sagt, er der dog alligevel nogle sager der kan blive til noget, idet pædofile fortsat lever og omgås børn.

I dit oplæg er mistanken dog beskeden, og ud fra dit spøtrgsmål vil jeg berolige dig med en forklaring om, at dit barn blev ked af det under sit ophold hos sin far, og derfor fik lov at overnatte i sengen. Efterfølgende syntes han nok at det var lidt flovt, og ville derfor ikke tale om det.

Jeg kan i sagens natur ikke udelukke at han er blevet misbrugt, men børn der misbruges af egne forældre skifter ofte totalt karakter, og vil i fremtiden ikke tage ophold i de nævnre omgivelser.

Venlig hilsen

Erik Kjærsgaard


«« Tilbage