NetPsychs Brevkasse

Email icon Den 17 åriges problemer
Hvis jeg skal starte et sted, jeg er adoptivbarn og blev adopteret som 6 måneder, min (nye) farmor bildte mig ind som 3 årig at jeg skulle bo hos hende og jeg kun ville se mine (nye) forældre når de kom og besøgte os. jeg mistede min eneste veninde som 10 årig. (hun flyttede langt væk), som 12 årig blev jeg voldtaget af min daværende kæreste (han var 15år) dette foregik over en længere periode fordi jeg troede at det var sådan man var kærester, i de følgene 3½ år havde jeg mange forskellinge kærester mange voldlige,
i mellem tiden flyttede jeg skole mange gange, jeg er levet truet på livet mange gange og 4 af mine nære amiliemedlemmer er døde indenfor de sidste 3 år. jeg har tænkt på selvmord mange gange og fik i okt. år2001 en henvisning til en psykiater men hun tog ikke nye patienter og ham jeg nu har fået nr. på er umulig at få fat i. min mor tror jeg også er depresiv og min kusine har spise forstryrelser, jeg kan mærke at det er ved at være sidsted chance jeg har mistet min elskede hund og lige givet min hest væk, og jeg er begyndt at spise helt vildt hvilket ikke ligner mig da jeg altid har passet på min vægt, jeg kan mærke at jeg er begyndt at opgive kampen.

hjælp mig mvh. den 17årige.
Svar (4 jan 2002)
Du opregner i din korte mail ikke mindre end elleve svære psykologiske/psykiatriske traumer. Som udgangspunkt regner jeg dine udsagn for korrekte, og kan kun give det råd, at du hurtigst muligt får kontakt til din privat praktiserende læge med henblik på omgående hjælp.

Med venlig hilsen

Erik Kjærsgaard


«« Tilbage