NetPsych nyhedsbrev d. 17-12-2007

Email icon Emne: 750.000 - 500.000

750.000 - 500.000

Nyhedsbrev Netpsych nr. 51 årgang 7 dato: 17-12-2007






500.000 – 750.000




Dagens nyhedsbrev omhandler i det væsentlige om 2 tal. Den halve million er det antal besøgende, der har besøgt vores hjemmeside siden vores start for ca. 7 år siden. Det er rigtig mange hits for en seriøs side om sjælens krinkelkroge, og det er mig en stadig glæde og udfordring, at beskrive sindets sygdomme så udførligt og let forståeligt som muligt. Vi nulstillede artikel besøgstælleren på de viste sider for knap et år siden, idet den formentlig var lidt skæv, da jeg har udvidet antallet af artikler gennem de første 6 år for slutteligt at omhandle alt fra det psykiatriske og psykologiske spektrum. Hvad er så de mest besøgte artikler?


Først kommer atter ICD-10, hvilket er forventeligt, idet stort set samtlige artikler henviser til denne ret specielle artikel om den psykiatriske nomenklatur. Dernæst kommer som en ny nummer 2 artiklen om PTSD, skizofreni og narcissisme. De sidste 6 i denne top 10 er min joke om en personlighedstest, forsvarsmekanismerne, borderline, depression, gæste artiklen om kleptomani og depressionstesten.


Det andet tal 750.000 omhandler min tilgang til Jørgen Poulsens afsked med Røde Kors. Sjældent er en sortie blevet forkludret og negativt omtalt som denne, utvivlsom grundigt udnyttet af politiske fjender og føjelige journalistiske skriverkarle. Det sørgelige faktum er dog trods alt, at Røde Kors i deres ansættelseskontrakt selv havde underskrevet at han ved evt. afsked fik en fratrædelses sum på ikke mindre end 2 millioner kroner, altså med end dobbelt så meget som hans advokat fik forhandlet igennem. Han har haft den kontrakt i samtlige 14 år, hvor han profilerede og indkasserede adskillige milliarder til netop Røde Kors og efterfølgende forsøger man at beklikke hans ære og moral ved at kræve en procentdel af sin kontraktlige sum. Når både arbejdsgiver og arbejdstager indgår en aftale og skriver under på den, så er den gældende uanset hvordan den kan se ud i bakspejlets ulidelige klare lys. Der er nu engang ikke forskel på om en kontrakt er indgået med Røde Kors eller Ekstrabladet.


Så er der vist ikke andet tilbage end at ønske mine læsere en god solhvervsfest og et godt nytår. Jeg vender først tilbage i det nye år, idet jeg ikke tror, at nogen gider at læse en blog fra min juleaften ;-)




Venlig hilsen


Erik Kjærsgaard - speciallæge / Netpsych




Kommentarer, kritik, ros og forslag til: nyhedsbrev@netpsych.dk

NB tjek altid: Netpsych.dk for de seneste nyheder indenfor psykologi og psykiatri.


For at undgå at nyhedsbrevet bliver fanget af dit SPAM filter, tilføj nyhedsbrev@netpsych.dk til dine kontaktpersoner.


Ønsker du ikke længere at modtage NetPsych.dk's nyhedsbrev, kan du afmelde dig her: Netpsychs nyhedsbrev.






«« Tilbage