NetPsych nyhedsbrev d. 30. juli 2009

Email icon Emne: Sommerferie på netpsych

Nyhedsbrev Netpsych nr. 26, årgang 9, 30. juli 2009

Sommerferie på netpsych

Tilbage i juni skiftede Netpsych.dk til en ny server. Mens det generelt er foregået uden de store gener, så betød det desværre, at Erik ikke var i stand til at udsende nyhedsbreve. Nedenstående nyhedsbrev var planlagt til at blive udsendt sidst i juni, men bringes desværre først nu.

Med venlig hilsen
Toke Nøttrup
webmaster@netpsych.dk

Nyhedsbrev

Som tidligere skrevet fik jeg mange tilbagemeldinger vedrørende mine refleksioner om den påtænkte opgradering af psykologer. Jeg har udarbejdet en form for syntese og ville gerne bringe den i aktuelle nyhedsbrev.

Desværre er der ingen af de mange svarere, der har meldt tilbage og da jeg synes, det er vigtigt med en frugtbar debat, vil jeg derfor vente til næste uge inder jeg bringer syntesen.

Denne uges nyhedsbrev bliver derfor kun en kort omgang. Der er ganske vist sket voldsomme ting på lægevagten, hvor en 14 måneder gammel drengs dødsfald på det nærmeste har ageret løftestang for en mulig total omlægning af lægevagt systemet. Lidt mærkelig, men det siger en del om pressens magt. To ellers vel anskrevne aviser (Berlingske og Jyske vestkysten) har med afsæt i et ulykkeligt dødsfald, hvor en lille dreng slugte et batteri og 11 dage senere døde deraf, lagt hele lægevagtsystemet for had. Lidt mærkeligt, idet det var forældrene, der havde skabt et scenarium, hvor deres barn kunne få adgang til et batteri, og lidt mærkeligt fordi samme forældre ikke kontaktede egen læge efterfølgende.

Med venlig hilsen
Erik Kjærsgaard - speciallæge / Netpsych


Kommentarer, kritik, ros og forslag til: nyhedsbrev@netpsych.dk
Tjek altid: www.netpsych.dk for de seneste nyheder indenfor psykologi og psykiatri.

For at undgå at nyhedsbrevet bliver fanget af dit SPAM filter, tilføj nyhedsbrev@netpsych.dk til dine kontaktpersoner.

Ønsker du ikke længere at modtage NetPsych.dk's nyhedsbrev, kan du afmelde dig her: Netpsychs nyhedsbrev.


«« Tilbage