NetPsych nyhedsbrev d. 18. oktober 2009

Email icon Emne: Efterårsferie

Nyhedsbrev Netpsych nr. 43, årgang 9, 18. oktober 2009

Efterårsferie

Det blev ikke til et nyhedsbrev i sidste uge, idet jeg sammen med de mindste børn og min bedre halvdel, har opholdt mig i Skallerup klits feriecenter. Jeg prioriterer afslapning og rekreation rimeligt højt. Jeg har set alt for mange kolleger, der i deres iver for at yde det bedste fravalgte familien og den private sfære og endte med nyerhvervet single status eller udbrændthed som ringe tak for arbejdsindsatsen. Nej skru den indre svinehund og skabspsykopat på, sig fra og tag den velfortjente ferie eller afspadsering. Husk som altid hvor uundværlig du er med den simple vandprøve:

Du stikker fingeren ned i et glas fuldt med vand. Det hul du efterlader, når du atter trækker fingeren op, er ligefremt proportionalt med graden af din uundværlighed. Jeg vender således tilbage på arbejdet mandag - udhvilet og frisk til nye udfordringer.

Slutteligt en meget stor tak til de af mine læsere, der delagtiggjorde mig i deres bekymring, da jeg skrev om mit brækkede ben for et par måneder siden. Jeg er ved at være på fuld styrke, gibsen er fjernet og jeg kan gå næsten normalt, men har fortsat lidt problemer med at løbe (ingen nyhedsbreve om mine jokketure det næste års tid) ligesom det er lidt vanskeligt med større niveauforskelle, men alt i alt funger benet. Mange, mange tak for de mange venlige mails des angående.

Med venlig hilsen
Erik Kjærsgaard - speciallæge / Netpsych


Kommentarer, kritik, ros og forslag til: nyhedsbrev@netpsych.dk
Tjek altid: www.netpsych.dk for de seneste nyheder indenfor psykologi og psykiatri.

For at undgå at nyhedsbrevet bliver fanget af dit SPAM filter, tilføj nyhedsbrev@netpsych.dk til dine kontaktpersoner.

Ønsker du ikke længere at modtage NetPsych.dk's nyhedsbrev, kan du afmelde dig her: Netpsychs nyhedsbrev.


«« Tilbage