NetPsych nyhedsbrev d. 01-09-03

Email icon Emne: hvad læser vores brugere?

hvad læser vores brugere?

Nyhedsbrev Netpsych nr. 36 årgang. 3 dato: 01-09-03





Statistik




Jeg skriver dette nyhedsbrev om selve hjemmesiden Netpsych.dk. Vi har nu været på nettet i lidt over 2 år og har næsten haft 40.000 besøgende. Det er noget mere end vi troede, det vi ikke mente, der var så stor en efterspørgsel på psykologiske og psykiatriske emner.

Det er således tid til en slags status, hvad vil brugerne gerne læse om? Den absolutte topscorer er artiklen om psykoanalyse, efterfulgt af artiklen om skizofreni. Vores test-sider følger næst efter inden artiklen om borderline, ICD-10, depression og psykopati. Herefter resten af artiklerne i en ikke nærmere defineret orden. Det er typisk at brugerne opholder sig meget længe på siderne, så vi regner da med, at de bliver studeret.

Resultaterne er egentlig ganske logiske, den mest søgte artikel omhandler almindelige menneskers almindelige problemer, og de overgår numerisk klart ualmindelige menneskers ualmindelige problemer. De ”store” psykiatriske diagnoser er også ganske pænt læste, men vi ved ikke om det er interesserede almindelige mennesker, pårørende eller brugerne af psykiatrien, der søger artiklerne. Der er dog lige oprettet en afstemning, hvor i til dels kan give jeres baggrund til kende. Det er typisk at antallet daler i ferieperioderne, hvilket efterlader et indtryk, at studerende bruger artiklerne som reference eller dokumentation.

Vores forum er kun sporadisk i brug, hvilket er en skam, idet dialogen mellem www.netpsych og vores læsere er meget sparsom, vi kan kun forbedre os, hvis vi får ros, kritik og/eller konstruktive forslag.










Venlig hilsen


Erik Kjærsgaard - speciallæge / Netpsych.




Kommentarer, kritik, ros og forslag til: E-mail: erik@netpsych.dk

NB tjek altid: Netpsych for de seneste nyheder indenfor psykologi og psykiatri.


Ønsker du ikke længere at modtage NetPsych.dk's nyhedsbrev, kan du afmelde dig her: Netpsychs nyhedsbrev.






«« Tilbage