NetPsych nyhedsbrev d. 28. maj 2012

Email icon Emne: Neurologiforsker ???

Nyhedsbrev Netpsych nr. 22, årgang 12, 28. maj 2012

Neurologiforsker ???

Ugens nyhedsbrev er ren underholdning og en klar illustration af, at jeg som psykiater omgås mange med svære psykiske problemer. Det starter med en mail jeg modtog for to uger siden

From: webmaster@netpsych.dk
To: erik@netpsych.dk
Date: Tue, 15 May 2012 17:00:33 +0200
Subject: organiske hjernelidelsers behandling

Email fra: filadelfia@mail-online.dk

Kære Erik Kjærsgaard

Jeg har med stor interesse læst din artikel "Organiske sindslidelser" (på http://www.netpsych.dk/articles.aspx?id=212) ...hvor du konkluderer/afslutter:

"De organiske hjernelidelse er svære at behandle, og enhver behandling skal om muligt rettes mod grundlidelsen."

Da du er speciallæge konsulent i direktoratet for kriminalforsorgen, overlæge på Psykiatrisk Afdeling H4/H5 Kolding samt har ansvar for de psykiatriske artikler på netpsych, vil jeg anmode dig fremsende retspsykiatriske referencer og meget gerne nogle praktiske erfaringer på skrift, som kan underbygge, at denne konklusion/afslutning er den optimale tilgang til organiske sindslidelser.

Fornavn Efternavn
Neurologiforsker
filadelfia@suffux.dk


Jeg undrede mig en del over både navn (er i sagens natur ændret), titel (der er intet, der i videnskabelig sammenhæng kaldes for neurologiforsker), mailadresse med tydelig adresse til neurologienheden Filadelfia (er delvist sløret) og den almene formulering, der ikke bærer præg af større viden eller åndelig bærekraft, så efter lidt søgning på div. Hjemmesider kunne jeg svare følgende:

Hej Fornavn

Det vil jeg da hjertens gerne, men jeg har et problem med dig. Du eksisterer ikke i www.krak.dk, optræder ikke i noget dansk universitets liste over forskere. Du har ikke publiceret noget i nogen anerkendte tidsskrifter. på en almindelig www.google.dk søgning dukker du ikke op. Du er heller ikke autoriseret læge når man forsøger på www.sst.dk.

Hvem er du virkelig???? Det skulle vel ikke være sådan at du er blevet forført af Scientology og nu har fået den lille udfordring om at afsløre de grumme psykiatere??

NB ingen på www.filadelfia.dk kender dig og din mailadresse virker som en lidt lurvet forøg på at føre sig frem som neurologiforsker (du dukkede heller ikke frem ved en www.google på neurologiforsker)

med venlig hilsen


Erik Kjærsgaard

NB hvis du behersker engelsk kan du selv læse videre i:

Adams RD, RoperAH, Viktor M: Principles of neurologi. New Youk McGraw-Hill 2000

Hvor behandlingen af de organiske sindslidelser er grundigt beskrevet.


Jeg har ikke hørt mere til den unge mand, der vel næppe har afleveret en tilfredsstillende opgaveløsning til sin sekt. God pinse til alle.



Med venlig hilsen
Erik Kjærsgaard - speciallæge / Netpsych


Kommentarer, kritik, ros og forslag til: nyhedsbrev@netpsych.dk
Tjek altid www.netpsych.dk for de seneste nyheder indenfor psykologi og psykiatri.

For at undgå at nyhedsbrevet bliver fanget af dit SPAM filter, tilføj nyhedsbrev@netpsych.dk til dine kontaktpersoner.

Ønsker du ikke længere at modtage NetPsych.dk's nyhedsbrev, kan du afmelde dig her: Netpsychs nyhedsbrev.


«« Tilbage