NetPsych nyhedsbrev d. 10. marts 2013

Email icon Emne: Moratorium

Nyhedsbrev Netpsych nr. 11, årgang 13, 10. marts 2013

Moratorium

Nyhedsbrevet vil de kommende uger blive underkastet et moratorium – tænkepause. Jeg må se sandheden og spejlet i øjnene og kan ikke længere bare undskylde, at spejlfabrikanterne er generelt blevet dårligere. Tiden går og jeg er ufrivilligt gået med, jeg er trods alt i en alder hvor alle andre end lige jeg tænker på – ja en tænkepause. Hvad vil jeg ganske enkelt med resterne af mit sørgelige liv?

I min situation med et tilfældig og meget heldigt karrierevalg som læge – det er sgu der pengene ligger og en endnu tilfældigere og heldigere valg på psykiatrien. – katastrofal mangel på speciellæger og kun konkurrence fra – undskyld udtrykket - perkere og dårlige kolleger, har det været meget nemt for mig at have en strålende karriere med stor faglige og monetære overskud. Jeg er med egne beskedne ord meget velrenommeret og stinkende rig

Jeg må først og fremmest her rosende omtale de offentlige stillinger, hvor lønningerne i departementschef klassen er almindelige og bijobbene i kriminalforsorgen hvor honorarrene er ”kriminelle” og i den private biks i de ledige stunder, hvor honorarrene er lige så strålende som statsministerens håndtasker.

Summa summarum, man skal være meget pessimistisk for at se økonomiske problemer i min private sfære. Det må efterfølgende være på sin plads at have et behov for at geare ned og få tid til at tænke. Der er altså andet i livet end arbejde. Jeg har en stor familie, der nok kunne bruge en daddy på fuld tid, med både børn og børnebørn. De vil gerne se mig mere tilstedeværende end arbejdende familiefar. Jeg har et liv at leve og ikke blot halse efter den næste psykotisk eller kriminelle patient, med helbredsmæssige problemer.

Jeg påtænker ganske enkelt at trække stikket. Jeg har serviceret de syge og kriminelle danskere i de sidste tredive år af min karriere. Nu må det været tid til at tænke lidt på mit eget liv, inden jeg skal opleve det næste efter næste reinkarnation.

Jeg vil tænke på mine kære og mig selv og holder en tænkepause på jobbene og måske også her på min ellers meget højt satte hjemmeside. De bedste hilsner fra en lidt ældre, men mere eftertænksom læge.



Med venlig hilsen
Erik Kjærsgaard - speciallæge / Netpsych


Kommentarer, kritik, ros og forslag til: nyhedsbrev@netpsych.dk
Tjek altid www.netpsych.dk for de seneste nyheder indenfor psykologi og psykiatri.

For at undgå at nyhedsbrevet bliver fanget af dit SPAM filter, tilføj nyhedsbrev@netpsych.dk til dine kontaktpersoner.

Ønsker du ikke længere at modtage NetPsych.dk's nyhedsbrev, kan du afmelde dig her: Netpsychs nyhedsbrev.


«« Tilbage