NetPsych nyhedsbrev d. 7. marts 2016

Email icon Emne: Krig (igen)

Nyhedsbrev Netpsych nr. 10, årgang 16, 7. marts 2016

Krig (igen)

Atter har vores lands viiiiise fædre (og mødre) beslutte at vi skal i krig i Wallastan. Første krig var i Irak, hvor den tidligere sekretær for Nato A. Fogh lydigt adlød storebror USA om en ulovlig invasion i Irak. Den tabte vi. Anden omgang var invasion af Afghanistan for at bryde Thalebans magt, den tabte vi og 3.de gang var da vi bombede alle flygtningen ud af Libyen. Der efterlod vi et land i total kaos og opløsning en situation, der endnu ikke er kommet over, men fortsat har lovløse militser i alle byer med de allestedsnærværende AK-47 og hvad til faget hørende. Den tabte vi også. Sidste udgave var udstationeringen af de efterhåndenden temmelig nedslidte F-16 fly som indsats mod borgerkrigen i Syrien.

Nu er der så atter en indsats, denne gang med en ny omgang F-16 støttet af specialstyrker atter til Syrien.

Jeg erkender gerne at min horisont ikke er global men rimeligt fokuseret på mine nærmeste omgivelser, men jeg fatter ganske enkelt ikke, hvad en række muslimske stammekrigere rager os her i norden. Det er evident at der ikke er hverken fred, frihed, demokrati eller ytringsfrihed i noget land i Mellemøsten eller i Wallastan nogen andre steder. Jeg vil dog meget gerne vide hvilken forskel vi tænkes at kunne gøre ved at smide smartbomber i hovedet på dem. Ja lige undtagen at opildne deres fjendskab mod os og vores kultur.

Det er vist utallige steder i historien, at man ikke kan intervenere i en borgerkrig og at borgerkrige kun kan kæmpes lokalt, men hvad i al verden rager det os, at nogle mellemøstlige fanatiker ikke kan finde ud af deres eget liv. (altså lige med undtagelse af at vi dermed kun vanskeligt kan få fat på den sorte, sorte olie)

Vores såkaldte ledere betoner at vores nye smartbomber er yderst præcise, ja de er så præcise, at de kun rammen civile i 60 % af tilfældene (militærets egne tal). Jeg gætter på, at når en muslimsk familie i Wallastan får dræbt en til flere af deres slægtninge, ja så er der båret yderligere ved til hadet mod os ”fredelige” arier og kommer tid kommer råd, snart vil vi se en rigtig terroraktion her i landet.

Indtil nu har vore krigsgale folkevalget politikere ødet milliarder vær og ikke at forglemme omkring 50 døde danske drenge og mindst 10 gange så mange sårede og mindst yderligere 10 gange så mange lidende pårørende.

Hvorfor, hvorfor, hvorfor???




Med venlig hilsen
Erik Kjærsgaard - speciallæge / Netpsych


Kommentarer, kritik, ros og forslag til: nyhedsbrev@netpsych.dk
Tjek altid www.netpsych.dk for de seneste nyheder indenfor psykologi og psykiatri.

For at undgå at nyhedsbrevet bliver fanget af dit SPAM filter, tilføj nyhedsbrev@netpsych.dk til dine kontaktpersoner.

Ønsker du ikke længere at modtage NetPsych.dk's nyhedsbrev, kan du afmelde dig her: Netpsychs nyhedsbrev.


«« Tilbage