NetPsych nyhedsbrev d. 23-02-04

Email icon Emne: sex-CD

sex-CD

Nyhedsbrev Netpsych nr. 9 årgang. 4 dato: 23-02-04





Sex-CD




Jeg er faldet for fristelsen til at lade denne uges nyhedsbrev omhandle den siddende regerings seneste fejltagelse. Som oplæg var der produceret ca. 60.000 CD’ere beregnet som en interaktiv seksualundervisning af 9.de klasses elever. Det kom dog visse kredse for øre at der blandt indholdet var omtale af sex med dyr og såkaldt toiletsex. Resten er historie. Lars Lykke Rasmussen udtalte i TV avisen, at han ville destruere hele oplaget og lade de investerede midler og viden forsvinde. Der havde dog forinden været uddelt nogle prøveeksemplarer, og efterfølgende lagde en af de politiske modstandere CD’en ind på sin hjemmeside, hvilket bevirkede at hjemmesiden fik over 40.000 besøgende på en nat. Det var herefter nødvendigt at lægge muligheden for downloading over på en anden server, og i skrivende stund er der downloaded over 120.000 eksemplarer.

Personligt anser jeg indholdet for lødigt og informativt, og den megen omtale af de seksuelle perversioner er beskrevet lige så ”saftigt” i mit personlige eksemplar af Gyldendals leksikon.

Episoden har flere konsekvenser den første er den siddende regering, der endnu engang har opført sig som en elefant i en porcelænsbutik og står tilbage med et indtryk af lige dele latterlighed og manglende proportionssans. Det andet indtryk er magten af nysgerrighed i kombination med forbud. Hvis den famøse CD var blevet omdelt til målgruppen uden yderligere kommentarer, var der ikke nær så mange, der havde studeret den med så stor interesse.

CD’en kan hentes: www. http://www.netomia.dk/SexStarz/









Venlig hilsen


Erik Kjærsgaard - speciallæge / Netpsych.




Kommentarer, kritik, ros og forslag til: E-mail: erik@netpsych.dk

NB tjek altid: Netpsych for de seneste nyheder indenfor psykologi og psykiatri.


Ønsker du ikke længere at modtage NetPsych.dk's nyhedsbrev, kan du afmelde dig her: Netpsychs nyhedsbrev.






«« Tilbage