NetPsych nyhedsbrev d. 13-02-2006

Email icon Emne: Uge 7

Uge 7

Nyhedsbrev Netpsych nr. 7 årgang. 6 dato: 13-02-2006





Uge7




Jeg havde egentligt gået og skummet en del over den igangværende konflikt mellem en hel del overraskede danskere og den højtråbende del af den muslimske verden. Jeg har således forfattet et nyhedsbrev, der beskrev konfliktet set med mine øjne, men kom til ”fornuft” og pålagde mig selvcensur. Der er allerede alt for mange ulykkelige skæbner i kølvandet af tolv muntre tegninger, der med en solid kulturkløft betragtes med morskab i vesten, mens troende muslimer ser dem som en voldsom fornærmelse.


Nu er skaden sket, og jeg tror ikke, at et nyhedsbrev fra min side, hverken vil bedre eller forværre konflikten, men da der i begge lejre er konfliktsøgende elementer, der vil bruge alt for at forværre konflikten, er det nok ikke den bedste ide, at give dem skyts til deres fortsatte rænkespil.


Hvad så i stedet? Ingenting, det er mandag middag, jeg er ved at lukke min afdeling ned til en velfortjent vinterferie, og vil nyde at jeg for en gangs skyld kan udgive nyhedsbrevet renset for analyser, beskrivelser og beskrivelser.


God ferie til de, der deler min skæbne i uge 7.








Venlig hilsen


Erik Kjærsgaard - speciallæge / Netpsych




Kommentarer, kritik, ros og forslag til: E-mail: erik@netpsych.dk

NB tjek altid: Netpsych.dk for de seneste nyheder indenfor psykologi og psykiatri.


Ønsker du ikke længere at modtage NetPsych.dk's nyhedsbrev, kan du afmelde dig her: Netpsychs nyhedsbrev.






«« Tilbage