NetPsychs Brevkasse

Email icon Delirium
Jeg er dybt frustreret min far som ellers altid har haft det godt socialt mv har ændret karakter han har været alkoholikker i mange år, og har pludselig ændret karakter i ædru tilstand det har han været i 14 dage. Han siger at han arbejder (han er fyret) han siger at han er ude at se på arbejde han digter ting og tror selv på det. han er indlagt på sygehus men går derfra i utide og siger igen at han skulle tjekke noget som han skulle lave for hans chef ( arbejdet bliver nævnt igen) han har ingen fornemmelse af virkligheden det løber mig koldt ned af ryggen han ved heller ikke hvor han bor og han tror stadig at han har bil. Det er en ret kort beskrivelse af problemmet. skal vi få ham indlagt på psykratik afd. HJÆLP
Svar (11 apr 2003)
Jeg har desværre først nu fået øje for din mail. Jeg håber allerede at din far er under betryggende behandling enten på en medicinsk aller en psykiatrisk afdeling. Han bør umiddelbart bringes til læge med henblik på en akut vurdering.
Det kan desværre dreje sig om en såkalde Wernicke - Korsakoff psykose, en alvorlig tilstand der kræver øjeblikkelig behandling.

Med venlig hilsen

Erik Kjærsgaard


«« Tilbage